Изминалата 2013 година през погледа на Пътеписи.ком

Кратка ретроспекция на най-интересното от 2013 година

Travel Steps 2680 29-12-2013

Вече е последната седмица на 2013 година и остават едва няколко дни докато и тази година остане в миналото. Дните преди 31-ви декември често са ретроспекция за изминалите месеци - какво сме направили, какво е трябвало да направим. Къде сме отишли и кое любопитно и интересно място сме оставили за другата година.

 

Из България

През последната година ви представихме много интересни места в пределите на нашата България. Колкото повече информация търсехме, толкова повече кътчета изникваха. А време... недостатъчно. Затова всяка седмици ви представяхме по едно място и дадохме начало на поредицата "Избрано тази седмица". Най-голям успех от поредицата бяха статиите за Вихрен и Вазовата пътека.

 

По света

Земята е наистина огромно място. Има толкова интересни и забележителни места, че един, дори два живота не стигат да обиколиш всички. Въпреки това пожелаваме на всеки да обиколи колкото се може повече. Пътувайки по света човек научава много неща - за бита на чужденците, за културата извън България, както и доста неща за себе си.

 

През 2013 година подбрахме някои от най-интересните места в света. На първо място ще сложим статията Един ден в... Рио де Жанейро. През идната година в Бразилия ще се проведе Световното първенство по футбол, което без никакви съмнения ще е топ събитието за 2014-та година.

 

Представихме ви и няколко странни и на пръв поглед необясними явления и места. Най-голям интерес предизвика статията Странните места по света: Синята дупка в Белиз. Насред тропическите води и Карибските острови е вторият по големина коралов риф в света. В него се намира и известната Синя дупка в Белиз - огромна подводна пещера. А повече може да научите от статията.

 

През 2013-та година се случиха и други неща. Добавихме секцията за Хижи в България, както и разширихме значително нашия Пътеводител. Също така, Пътеписи се сдоби с интересна, удобна и много функционална апликация за Андроид.

 

За 2014-та ви пожелаваме...

С края на годината искаме да ви пожелаем най-вече здраве и много успехи през идната 2014-та година. Също така ви пожелаваме да посетите много нови места и да ви остане време да си припомните вече посетени забележителности!

Присъединете се към нас във Facebook за още интересни статии и полезни съвети

Източници на информация за Изминалата 2013 година през погледа на Пътеписи.ком:

Заглавна снимка: pokerupdate.com

Ние използваме 'бисквитки', за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Последвайте ни и във Facebook: Затвори