Да изпратим подобаващо лятото!

Да се възползваме напълно от много скорошния край на летния сезон и настъпването на есента.

Travel Steps 2640 13-09-2013

С преполовяването на месец септември есента все по-упорито чука на вратата и не е далеч денят в който чадърът и връхната дреха ще бъдат неизменна част от нас.

Как да се възползваме максимално от оставащите буквално броени слънчеви дни?

 

Стъпка № 1

Не бързайте да изваждате от гардероба затворени обувки и дебели връхни дрехи. Камо ли ботуши... От октомври до април ви чакат само те. Носете до последно летните си дрехи и обувки, защото те ще започнат да ви липсват много скоро!

 

Стъпка № 2

Превземете града в които живеете!

Тъй като предполагаме, че през седмицата работите или просто сте ангажирани с работни дела ви предлагаме да изберете някоя слънчева събота или неделя да сложите удобни обувки, грабвате фотоапарат в чантата си и обикаляте града.Вземете приятел за компания и не забравяйте усмивката си!

Гарантираме ви, че подобна разходка ще ви зареди с положителни емоции и много забавления. А като бонус ще получите прекрасни снимки, направени лично от вас.

 

Стъпка № 3

Превземете планината близо до вас! /А защо не и по – далечна!/

Както вече споменахме есента наближава и това е основната причина да ви „изпратим” в планината сега. Не, нямаме предвид, че през зимата планината не е красива. Напротив. Ние вярваме, че именно тогава тя е най – красива, но и най – опасна. А ако бяхте опитни планинари и алпинисти мислим, че няма да четете тези редове, защото вече ще покорявате поредния връх.

А в момента времето ви позволява една прекрасна разходка в планината, която е напълно достъпна и за деца. Като бонус ще получите чист планински въздух, прохлада и разбира се, ще тонизирате тялото си!

 

Стъпка № 4

С настъпването на зимата и смразяващият студ който тя носи всички мислим единствено за топлите си домове и чаша хубав чай или подобна сгряваща напитка. Предполагаме, че на никого не би му хрумнало през зимата да се разходи някъде. Просто ей така... да се „пошлае” из квартала си. Всички през зимата излизаме „с мисия”, ясно очертан план за излизането и бързаме да се приберем на топло.

Хм, да... Сега обаче е времето в което можете сутрин преди работа или вечер да излезете дори само да обиколите блока си и да се насладите на прохладата и това усещане във въздуха, че лятото вече си отива.

 

Стъпка № 5

Усмихвайте се и ценете всяка минута!

Ние екипът на putepisi.com вярваме, че това е задължително през всички сезони и климатични етапи, но през лятото е правило! С всяка усмивка, която изгрява на лицето ви вие зареждате с положителни емоции не само себе си, а и околните. А какво по – хубаво от това да видиш град, в които хората не свалят усмивките от лицата си!

 

И накрая искаме да ви кажем, че въпреки всички съвети за пълноценно използване и подобаващо изпращане на прекрасния летен сезон, започва друг също толкова красив и пленяващ. Отворете сърцата си за романтичната есен и ще забравите клишето, че точно този сезон е тъжен и депресиращ!

Присъединете се към нас във Facebook за още интересни статии и полезни съвети

Източници на информация за Да изпратим подобаващо лятото!:

Ние използваме 'бисквитки', за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Последвайте ни и във Facebook: Затвори