Подводен хотел - нетипично място за почивка

30000 долара седмично в подводния хотел Посейдон

Travel Steps 6399 19-05-2014

Нашето време ражда налудничави идеи. След ски пистата в Дубай летвата за най-странни съоръжения беше вдигната доста високо. На някой предприемач вероятно му е дошла идеята "защо да не построя хотел... под водата"! И го е сторил. Представяме ви хотел Посейдон, във Фиджи.

 

Защо Фиджи

Едно уточнение - хотел Посейдон все още не съществува. Той е проект, който очаква реализация. За място на изграждането е избран частен остров на територията на островната държава Фиджи. За да бъде успешен хотела той трябва да предостави на клиентите си уникални подводни гледки и пейзажи. Първоначално идеята била Посейдон да бъде изграден в остров на територията на Бахамските острови. Преговорите с американските собственици на острова обаче не протекли успешно и на инвеститорите им се наложило да продължат с търсенето. Спрели се на Фиджи - една от най-скъпите и красиви дестинации в света.

Още информация за Фиджи

 

30000 долара на седмица

Да, толкова ще е цената, за да отседнете за само седмица в хотел Посейдон. Цената е за двама, които на свое разположение ще имат спа център, подводен ресторант и бар. Под водата ще има 22 хотелски стаи с площ 51 квадратни метра. Всяка от тях ще бъде с форма на купол и ще може да се насладите по всяко време на околния подводен пейзаж - коралови рифове и пъстри тропически риби и други морски обитатели. На разположение ще са и няколко подводници, с които посетителите да се разхождат из подводния свят. Посейдон ще може да отговори дори и на най-претенциозните и странни заявки. За такъв род клиенти от хотела са се подготви със запланувания подводен параклис. По този начин Посейдон ще се превърне в едно от малко, ако не и единственото място, където да сключите брак под водата.

 

Кога ще бъде готов Посейдон?

Този въпрос е доста труден за отговор. Инвеститорите казват, че за изграждането ще са нужни около две години. Проблемът, разбира се, идва от липсата на достатъчно средства. Според официалния сайт на Посейдон резервации все още не се приемат. Може да се запишете и когато хотелът бъде готов за посетители, ще се свържат с вас.

Присъединете се към нас във Facebook за още интересни статии и полезни съвети

Източници на информация за Подводен хотел - нетипично място за почивка:

Снимка на проект за вътрешността на хотел Посейдон: http://strambotix.com/

Ние използваме 'бисквитки', за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Последвайте ни и във Facebook: Затвори