Подобрения по апликацията

Кои са новите неща в нашата апликация за Андроид?

Travel Steps 2639 29-11-2013

Преди няколко месеца с голямо удоволствие пуснахме нашата апликация за Андроид телефони. Въпреки че апликацията беше публикувана в края на туристическия сезон много хора проявиха интерес и я свалиха на мобилните си телефони. Средната оценка на апликацията към днешна дата е 5 от 5 и то без да сме правили допълнителна реклама на приложението. Тук е мястото да благодарим на хората, дали максимална оценка на апликацията и отделили време да ни напишат мнение за нея.

Може да свалите обновената апликация от този линк.

 

Каква е промяната?

Промените са малки, но значително ще улеснят потребителите на Андроид приложението. Получихме няколко писма със запитване дали може да опростим формата за вход. И го направихме...! В новата апликация ще може да получите бърз достъп до цялата информация единствено с натискането на един бутон - за вход през Facebook. Оставили сме вратичка и за потребителите, които на използват популярната социална мрежа. Те могат да се идентифицират пред апликацията по обичайния начин - с E-mail и Парола.

Наред с нововъведението при входа, сме опростили и вътрешната част и дизайна на приложението. Вече имате заглавно меню с иконки на най-важните неща: Моите хижи и Моите маршрути. Както знаете тук съответно се намират хижите и маршрутите, които сте запазили на телефона си.

Друга важна промяна е оптимизирането на времето за зареждане на апликация. Също така дизайнът е обновен така, че да пасва идеално на най-новите мобилни устройства.

Бележка: За да се възползвате от входа през Facebook трябва да обновите Facebook апликацията до последна версия. При по-старите версии е възможно да има проблеми с връзката.

 

Над какво работим?

Възнамеряване да обогатим информацията, която апликацията предлага на потребителите си. Това ще стане в новата Втора версия на апликацията на Пътеписи. Тя ще е съвършено различна от сегашната и ще предоставя бърз и лесен достъп до маршрути, хижи, статии, пътеводители и други. Всички изброени неща ще бъдат достъпни и без интернет връзка, което е основната ни цел - потребителите да имат достъп до полезната им информация навсякъде: в планината, на връх Мусала и дори в чужбина.

Присъединете се към нас във Facebook за още интересни статии и полезни съвети

Източници на информация за Подобрения по апликацията:

Ние използваме 'бисквитки', за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Последвайте ни и във Facebook: Затвори