Какво е TravelSteps?

TravelSteps е сайтът, където можете да четете интересни статиии на туристическа тематика, да намерите нови туристически маршрути или да си припомните маршрути, които вече сте преминали. Освен това имате възможността да се превърнете в автор и да напишете своя личен пътепис. В него можете споделите вашите преживявания и впечатления от дадена туристическа дестинация. Може, например, да разкажете коя туристическа забележителност препоръчвате да бъде посетена, както и информация за хотели - кой хотел (или хижа) бихте препоръчали и от кой хотел(или хижа) не останали с добро впечатление. Накратко - свободата на писане е пълна и целта в случая е, чраз вашия пътепис, останалите потребители да си създадат реалното впечатление, а не това, което рекламите създават у туриста за дадена туристическа дестинация, хотел и забележителност.

Колко пътеписи мога да публикувам?

Няма никакво ограничение в броя на пътеписите, които можете да споделите! Няма ограничение и в честотата на публикуване на пътеписите тоест можете ежедневно да публикувате колкото пожелаете нови пътеписи! Освен това, можете да си зададете свой собствен псевдоним и по този начин вашите пътеписи да се открояват от останалите. :)

Могат ли останалите потребители да коментират и харесват пътеписите ми?

Да, разбира се! Всички посетители могат да оставят коментари под вашите пътеписи

Мога ли да чета статиите, пътеписите и маршрутите без да съм регистриран потребител?

Да, разбира се! Всички имат достъп до съдържанието на сайта и всеки може да чете статиите, маршрутите и пътеписите, които са публикувани. Също така можете да гласувата положително или отрицателно за тях, дори и да не сте регистрирани.

Ами тогава защо да се регистрирам?

Липсата на регистрация не ви налага никакви ограничения над използването на сайта, но когато се регистрирате ще имате възможност да правите неща, които останалите потребители не могат. Например:

  1. Да публикувате собствени пътеписи, под собствен псевдоним.
  2. Да коментирате както собствените си пътеписи, така и останалите статии, маршрути и пътеписи
  3. След като сте публикували пътепис, вие ще можете да следите информацията за него. В вашия потребителски профил има раздел, в който е удобно структурирана информацията за пътеписа - колко хора са я харесали или не, колко коментари има публикувани, както и колко пъти е било видяна.
  4. След като се регистрирате ще можете да добавяте статии, маршрути и пътеписи към 'Любими' - така, от вашия профил ще можете лесно да достигнете до предпочитаните от вас материали по всяко време!

Безплатна ли е регистрацията?

Да, регистрацията в сайта е напълно безплатна.

Ние използваме 'бисквитки', за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия

Последвайте ни и във Facebook: Затвори